Specialerbjudanden

HAMAM


För livsnjutaren!

Många hotell har det klassiska badet ett sk haman på hotellområdet. Det kan vara allt från ett litet hamam som rymmer ett fåtal personer till en stor SPA-avdelning med många fler faciliteter. Här kan du uppleva den äkta och traditionella formen av nutidens moderna spabehandlingar. Att välja ett hotell med hamam gör det lätt att unna sig kanske mer än en behandling, det är ju trots allt semester och då ska man njuta lite extra.
De som reser med barn uppskattar möjligheten att lättare kunna dela på sig så ingen går miste om denna välförtjänta avkoppling. Dock glöm inte att lite större barn uppskattar också denna upplevelse och ser det som ett litet äventyr.

Ett besök  i början på semestern garanterar dig både avslappning och en mer naturlig solbränna, som dessutom håller länge efter du har kommit hem.
Paketerbjudanden

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 2 698 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 3 398 SEK
Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14