Specialerbjudanden

Öppet Köp!

ÖPPET KÖP!

Boka Lugnt med Öppet Köp!

Vi tycker att man ska kunna planera sin semester utan oro och ekonomiska risker. Därför inför vi ”Boka Lugnt med Öppet Köp”. Det innebär att du kan boka din resa nu och vill du sedan avboka så gör du det. Utan kostnad och utan frågor - att du vill avboka räcker som skäl. Som ett Öppet Köp.

Kanske vill du boka en resa under 2021, men känner dig osäker på om du verkligen kan/vill resa då och inte vill riskera att betala en massa pengar om du ångrar dig. När du bokar en resa med NordcoTours så behöver du inte känna så. Vi ger dig ”Boka Lugnt med Öppet Köp”.

Tänk på att avbokningen måste ske senast 60 dagar före avresa. 

Paketerbjudanden

Cleopatra Balik Hotel

Cleopatra Balik Hotel

Balik är omtyckt och trevligt hotell som ligger med Kleopatra stranden på andra sidan vägen. Hotellet består av 2 byggnader varav den ena byggnaden har rum med delvis havsutsikt. Hotellet har ett litet poolområde där det finns lite solstolar och parasoller. För de minsta finns en liten barnpool. 

Se dagspriser

Sultan Sipahi Resort Hotel

Sultan Sipahi Resort Hotel

Sultan Sipahi är ett trevligt och välskött hotell beläget på absolut bästa tänkbara ställe i området Damlatas. Här bor du bara några hundra meter från turistinformationen, den nya gondol banan upp till Alanya borgen, huvudgatan Atatürk och inte minst, endast 50 m till kleopatrastranden. Läget kan inte bli bättre. Du promenerar också in till Alanya centrum på ca 10 min .
Se dagspriser

Grand Atilla Hotel

Grand Atilla Hotel

I det sköna och lite mer avkopplande området Oba hittar ni Grand Atilla hotell. Med endast 50 m till stranden och sitt bra läge så är hotellet populärt bland många resenärer. Detta är ett enkelt hotell och känns hemtrevligt och behagligt och består av en byggnad med ett trevligt poolområde.

Se dagspriser

Green Park Apart Hotel

Green Park Apart Hotel

Green Park Apartments är ett populärt lägenhetshotell som passar stora och små familjer eller sällskap. Hotellet ligger på ovansidan av Alanya i en lugnare del precis i närheten av tisdagsmarknaden. Hotellet är populärt bland skandinaver och eftersom det alldeles nära hotellet finns saluhallar som säljer färskt frukt och grönt så är det bara att fylla kylskåpet med sina egna favoriter. 

Se dagspriser

Cleopatra Tac Apart Hotel

Cleopatra Tac Apart Hotel

Cleopatra Tac Apart hotel är ett favorit hotell för många återkommande resenärer. Detta trevliga lägenhetshotell med mellanklass standard beläget med endast 200 m till Kleopatrastranden. Här bor du centralt och har vad du behöver nära hotellet med allt från restauranger, barer shopping till vanliga matbutiker.

Se dagspriser

Arsi Hotel

Arsi Hotel

Arsi är ett omtyckt och gemytligt hotell som ligger med ett par minuters promenad till den östra stranden och är populärt bland Skandinaver med många återkommande gäster. Detta är ett prisvärt hotell som tillämpar enkel All Inclusive och som passar allt från familjen till vänner och par. Solterrassen runt det trevliga poolområdet med vattenrutschkana är en populär samlingsplats för trevligt umgänge eller en stunds avkoppling. Många uppskattar att bo på den östra sidan av Alanya där stranden breder ut sig och det är mycket enkelt att ta sig in till centrum.  
Se dagspriser

Kleopatra Arsi Hotel

Kleopatra Arsi Hotel

Trevligt och enkelt all Inclusive hotell med bara 100 m till den populära och berömda Kleopatrastranden vilket gör det enkelt att börja dagen med ett uppfriskande morgondopp. Alanyas centrum ligger med lagom gångavstånd från hotellet och läget är riktigt bra för dem som vill ha nära till stranden men också till Alanyas stora utbud av shopping, sevärdheter och nattliv. Många återkommande gäster uppskattar just enkelheten och tycker att detta är ett bra och prisvärt hotell som passar att resa till året runt.
Se dagspriser

Grand Kaptan Hotel

Grand Kaptan Hotel

Trevligt internationellt 5-stjärnigt hotell som ligger i utkanten av Alanya i ett område som heter Tosmur. Hotellet ligger nära stranden och nås via en gångtunnel. Hotellet har ett fint stort poolområde med 2 pooler varav den ena har 3 vattenrutschbanor och den andra har har tillgång till poolbaren direkt från poolen.

Se dagspriser

Hawaii Suite Beach Hotel

Hawaii Suite Beach Hotel

Hawaii Suite Beach hotel ligger alldeles intill den härliga östra stranden i Alanya. Hotellet består av två byggnader med ett litet poolområde där du kan koppla av och njuta av semestern. För den som föredrar Medelhavets blåa vatten så ligger stranden bara tvärs över gatan. 

Se dagspriser

Arsi Blue Beach Hotel

Arsi Blue Beach Hotel

Ett nyrenoverat 4- stjärnigt All inklusive hotell i det trevliga området Tosmur, inte långt utanför Alanyas centrum. Stranden ligger ett stenkast bort med bara 50 m och gör det lätt att varva mellan salta bad och poolens sköna semesterstämning. Med All inclusive inkluderat i priset och läget till stranden är detta en perfekt utgångspunkt för en lyckad och härlig semester. Att hotellet dessutom är nyrenoverat och känns nytt och fräscht bidrar självklart också. Hotellet vänder sig till vänner, par och familjer som gärna har ett lagom avstånd till det pulserande tempot som råder i centrala Alanya.
 
Se dagspriser

Kleopatra Carmen Suite Hotel

Kleopatra Carmen Suite Hotel

Carmen suit hotel är ett trivsamt lägenhetshotell med personlig och familjär atmosfär. Under sommarsäsongen tillämpar hotellet Enkel All inclusive och på vintersäsongen är det lägenheter för självhushåll utan måltider. Hotellet ligger i område där både lokalbefolkningen och turister bor och till Kleopatrastranden är det bara 450 m och dit går man med en lätt promenad.

Se dagspriser

Cleopatra Ikiz Hotel

Cleopatra Ikiz Hotel

Hotel Kleopatra Ikiz hotel ligger endast 75 m från den sköna Kleopatrastranden i Alanya. Här bor du med prisvärd och enkel All inclusive och förutom närheten till stranden kan du koppla av i hotellets poolområde som består av pool som har en mindre vattenrutschbana.

Se dagspriser

Doganay Beach Club

Doganay Beach Club

Beach Club Doganay hotel är ett modernt familjehotell med All inclusive. Hotellet består av en stor byggnad som är vänd mot havet. Alla rum har delvis havutsikt eller direkt havutsikt och ger en avkopplande känsla. Stranden ligger på andra sidan vägen och för trygghetens skull så finns en gångtunnel under vägen som gör att man gå obehindrat mellan hotellet och stranden. 
Se dagspriser

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi paradise är systerhotell till Arsi blue beach och är något mindre. Hotellet ligger i det trevliga området Tosmur, inte så långt från Alanya och är nyrenoverat med All inclusive. Endast vägen skiljer stranden från hotellet och det finns offentliga gångtunnlar för att undvika trafiken.

Se dagspriser

Club Turtas Beach Hotel

Club Turtas Beach Hotel

Med ett härligt strandläge hittar du detta trevliga familjehotell med All inclusive. Hotellet består av 5 byggnader av olika storlekar med en trevlig grönskande trädgård och ett stort poolområde. Det här hotellet är ett riktigt semesterparadis för hela familjen och har ett perfekt strandläge.

Se dagspriser

Anjeliq House Hotel

Anjeliq House Hotel

När en känd arkitekt som brukar göra stora hotell skulle designa sitt eget och hade fria händer så blev det ett litet boutique hotell med anslutande strandrestaurang i samma tema. Hotellet har endast 20 rum som har mysig design och sköna färger. Hotellet ligger på den östra stranden och närmare havet än så här blir det inte.

Se dagspriser

Kleopatra Celine Hotel

Kleopatra Celine Hotel

Vid utkanten av Alanya ligger detta mysiga och nyrenoverade 3-stjärniga hotell med ett perfekt läge. Endast vägen skiljer hotellet från Kleopatrastranden och strandpromenaden som leder in mot Alanya. Det finns inte så många rum och det råder en behaglig stämning på hotellet.

Se dagspriser

Alaaddin Beach Hotel

Alaaddin Beach Hotel

Alaaddin Beach har ett perfekt läge på Kleopatrastranden och med ca 15 minuters promenad in till Alanyas centrum. Hotellet består av endast 65 rum fördelade på en byggnad som är 3 våningar hög och därför ger en charmig och familjär känsla. Hotellet har ett poolområde och som i princip nästan ligger på stranden samt en tillhörande strandbar. I det mysiga poolområdet kan du luta dig tillbaka i en solstol och njuta av tillvaron eller om du hellre vill ta ett uppfriskande dopp i medelhavet så är det lätt att varva.
Se dagspriser

Royalisa Hotel

Royalisa Hotel

På Royalisa hotel bor du på den östra sidan av Alanya med perfekt närhet till både stranden och centrum. Hotellet ligger på en tvärgata upp från huvudvägen och avståndet till Medelhavet är bara 150 m så det är lätt att varva dagen mellan salta bad och poolen. Hotellområdet består av en byggnad och ett trevligt poolområde med anslutande restaurang och bar och en lummig trädgård.
Se dagspriser

Kleopatra Sun Light Hotel

Kleopatra Sun Light Hotel

Kleopatra Sunlight hotel är trevligt hotell av enklare standard och uppskattat av många återkommande resenärer.  Hotellet ligger på Kleopatrasidan av Alanya, vilken man kan förstå av hotellets namn, och har endast 200 m till stranden.  
Området består av en byggnad och det finns en restaurang som ligger i anslutning till det lilla poolområdet.
 
Se dagspriser

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Smart club Mirabell hotell är ett trevligt All inclusive hotell som lockar till sig familjer såväl som vänner och par. Hotellet består av en byggnad och som har ett poolområdet åt varisitt håll. Stranden ligger på andra sidan vägen och för trygghetens skull så finns en gångtunnel under vägen som gör att man gå obehindrat mellan hotellet och stranden. 
Se dagspriser

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih är ett uppskattat hotell med ett fint läge i början av strandpromenaden och bara 150 m ifrån den härliga Kleopatrastranden. Hotellet består av en byggnad runt ett litet poolområde och det råder en avslappnad och gästvänlig atmosfär. Området kring poolen är hotellets naturliga samlingspunkt under dagtid och här finns solstolar och parasoller och för de minst barnen finns även en barnpool.

Se dagspriser

KLEOPATRA ATLAS HOTEL +16

KLEOPATRA ATLAS HOTEL +16

Hotell Kleopatra Atlas ligger precis i början av Kleopatrastranden, i Damlatas. Här bor man bekvämt med hela Alanyas utbud av restauranger, barer, caféer och butiker i omgivningen.

Se dagspriser

KAYA BELEK

KAYA BELEK

Kaya Belek är ett välskött välkomnade hotell med ett stort område. Proffsig personal som vet behovet för en skön och välbehövd semester. Att golfbanan ligger endast 250 m från hotellet gör golfsemestern enkel och smidig på Kaya hotell och man förstår varför många golfare återkommer år efter år. Kaya Palazzo golfbana blev klar 2007 och är designad av den kända David Jones. Det här är en vacker parkbana med breda fairways som passar medelgolfaren såväl som den erfarna spelaren.

 
Se dagspriser

Seher Resort & Spa Hotel

Seher Resort & Spa Hotel

När man bor på Seher resort & Spa har man nära till stranden. Hotellets trädgård går ända fram till strandpromenaden. Hit reser par, vänner eller barnfamiljer som uppskattar ett prisvärt och bra All inclusive hotell. 
Se dagspriser

Seher Sun Palace Resort & Spa

Seher Sun Palace Resort & Spa

På det här hotellet trivs man verkligen oavsett om man är ett par, vänner eller en barnfamilj som reser. Detta är ett fräscht semesterhotell med All inclusive som ligger nära den breda sandstranden som Side är så känd för. 
 
Se dagspriser

Seher Sun Beach Hotel

Seher Sun Beach Hotel

Detta är det enklaste av de 3 Seher hotellen och ligger har under 100 m till stranden. Detta är ett prisvärt alternativ till de andra hotellen och har lite mindre faciliteter men då man har tillgång till syster hotellet Seher resorts vattenrutschkanor samt samma strand och strandbar så blir man nöjd. 
Se dagspriser

Side Star Resort

Side Star Resort

All Inclusive-hotellet Side Star Resort har ett lugnt läge och härlig utsikt över Medelhavet. Ett perfekt hotell för dig som söker ett förstklassigt boende i sköna omgivningar med trädgård och stort poolområde. 
Side Star Resort är populärt bland familjer, men är samtidigt ett hotell som bjuder in till en trevlig semester för vänner och par.
Se dagspriser

Side Star Park

Side Star Park

På Side Star Park hotel bor man med den långgrunda och västra stranden runt hörnet och är ett bra boende för den som vill bo centralt och ha nära till allt vad Side har att erbjuda. Går man längs strandpromenanden så når man centrum på cirka 10 min. 

 
 
Se dagspriser

Side Star Beach Hotel

Side Star Beach Hotel

Side Star Beach hotel ligger precis vid den breda och långgrunda västra stranden i Side och är perfekt boende för den som vill bo riktigt bra och har nära till allt. In till Side centrum promenerar man på cirka 10 minuter längst strandpromenaden och kan enkelt ta del av stadens utbud av sevärdheter, restauranger och affärer. 
Se dagspriser

Side Spring Hotel

Side Spring Hotel

Detta är ett mindre och prisvärt All incluisve hotell som drivs av ett trevligt turkiskt par som gör sitt yttersta för att du ska få en så skön semester som möjligt.I hotellets restaurang avnjuter du dina huvudmåltider som ingår i din All inclusive. På så sätt behöver du inte tänka på var och när du ska äta samt vad nästa måltid kommer att kosta.  

Se dagspriser

Arnor Deluxe Hotel & Spa

Arnor Deluxe Hotel & Spa

Här har du ett härligt designat 5-stjärnigt hotell som är modernt och nybyggt och öppnades sommaren  2020. Hotellet består av en byggnad och ett skönt och avkopplande poolområde med solstolar och parsoller för lata dagar. För barnen finns vattenrutschkana med 5 nedfarter som håller öppet ett par timmar om dagen och för de allra minsta en egen separat barnpool. 

Se dagspriser

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family hotell är trevligt hotell där man trivs och kan njuta av sin semester. Hotellet består av flera byggnader och vid huvudbyggnaden ligger det lilla gemytliga poolområdet samt restaurang och bar. Eftersom mat och dryck redan är ordnat då det ingår enkelt All inclusive, kan all energi läggas på att stressa av och må gott.
Se dagspriser

Nashira Resort

Nashira Resort

På Nashira Resort Hotel & Aqua Spa trivs alla som älskar att bada på semestern oavsett om det är i havet, poolen eller vattenparken. Detta familjevänliga hotell ligger öster om Side i området Titreyengöl med perfekt läge.Hotellet håller hög standard och har gott om faciliteter och är ett riktigt semesterparadis.

Se dagspriser

ROMA BEACH RESORT & SPA

ROMA BEACH RESORT & SPA

Se dagspriser

Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar