Specialerbjudanden

AKTIV SEMESTER


Varför ska man ta paus från något som får en att må bra? 

Att vara  aktiv och träna är för många en livstil och något som man inte vill göra avkall på, inte ens på semestern. Idag kan du kombinera sol och bad med aktiviteter som får både kropp och själ att må bra. 
Till och från arrangeras särskilda träningsresor med samarbetspartners som arrangerar gruppträningar för såväl nybörjare som för den erfarna motionären. Men i många fall räcker det med ett bra gym eller gruppträning med hotellets personal  för att hålla sig aktiv. Vad sägs om en härlig joggingtur i soluppgången och yoga på eftermiddagen i skuggan av ett stort träd eller varför inte vattengympa i poolen under Medelhavets varma sol. 

Vad som aktiv semester väljer du själv men vi hjälper dig att hitta rätt hotell och rätt resa så du kan förbli aktiv. 

Paketerbjudanden

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 3 798 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 4 998 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar