Specialerbjudanden

CENTRALT LÄGE


När du vill ha nära till allt!

Kort avstånd till det pulserande stadslivet med caféer, restauranger, butiker och kanske till och med stranden står högt på önskelistan hos de flesta som gillar att maximera sina upplevelser med att  få med sig så mycket som möjligt av resmålet. När du väljer ett hotell med centralt läge så blir det lättare att kunna ta en avstickare in på en bakgata och hitta det där lokala bageriet som man annars lätt missar. Man håller sig även aktiv då man ofta hellre går än tar lokaltrafik. Är resmålet dessutom en rejäl storstad så känner man stadens pulserande hjärtslag på alla dygnets tider vilket ger ett härligt miljöombyte och upplevelse. Tyst och lugnt blir det aldrig runt ett hotell som ligger centralt och balkongen används mer än gärna som en utkiksplats på allt som händer runt omkring. 

Vad kan vara härligare än att en tidig morgon höra staden vakna till liv ?  

Paketerbjudanden

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 2 698 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 2 698 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar