Specialerbjudanden

FAMILJEHOTELL


Semester för hela familjen!
 
När barnen ska med på resan så har mani lite andra krav än när man reser själva som vuxna. Dels så behöver man mer sovplatser i samma rum eller lägenhet och dels så ska hotellen vara barnvänliga. Utöver det så finns många fler detaljer som miniklubb, vattenrutschkana, lekplats samt maten som man måste tänka på. Detta vet såklart vi som researrangör och har tagit fram hotell som är familjevänliga och vet att på dessa trivs familjerna. Priserna kan vara  framtagna som att genomsnittspriset är billigt för samtliga i rummet eller så betalar man vuxenpris och barnpriser. Ni får fram det alternativ som är lägst pris när ni bokar våra paketresor. 
Om man har något något speciellt resmål och hotell  i tankarna är det alltid bra att vara ute i god tid så man inte står där längre fram och blir utan familjehotell. 

Att resa på semester med barnen är underbart.

Paketerbjudanden

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 3 898 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 3 998 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar