Specialerbjudanden

FAVORIT HOTELL


Vilket av alla hotell blir din favorit? 

Vårt utbud är fullt av olika hotell och var och en av dem är en favorit för någon så hur ska man veta vilket som är favoriten då det helt klart beror på vem man frågar. Som resebolag så har vi alltid möjligheten och kunna samla ihop fakta om vad våra resenärer tycker och vad det är som gör att hotellet blir en favorit för de flesta resenärer. Ofta är det en kombination av läget, standarden, utbudet och maten men också personalens servicenivå är mycket avgörande. Utöver det så ska helst också priset vara fördelaktigt. Du finner alla våra resor med de olika hotellen och under hotelltexten hittar du mer detaljer och kan därför leta efter de faciliteter och kriterier som du anser ett hotell ska ha för att bli just din favorit. 

Självklart kan du kontakta oss och berätta om dina önskemål så hittar vi hotellet åt dig snabbt och enkelt. 

Paketerbjudanden

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 2 698 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 3 998 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar