Specialerbjudanden

GOLFRESOR


Golfarens bästa semester

När hösten och vintern drar in över landet och golfbagen läggs på hyllan så känns det för många golfspelare extra deppigt.
Men lugn, det finns ställen där golfsäsongen pågår som bäst just under höst och vintern så att du kan utöva din favoritsport året om. Särskilt runt Medelhavets länder ligger bland Europas finaste och bästa banor. Här kan du välja om du vill spela golf för avkoppling eller för att du är en professionell golfspelare som vill ha en utmaning. Om endast en i familjen är en golfspelare så gör det ingenting.
Idag går det utmärkt att kombinera en golfresa med en trevlig semesterort där det finns många andra upplevelser för de övriga medresenärerna.

Bästa semestern blir såklart där alla får uppleva vad dom uppskattar mest och då även golfspelaren. 


Paketerbjudanden , Belek

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort Hotel är ett klockrent kvalitetshotell och är ett utmärkt val för den livsnjutande golfaren. Det här hotellet är lite mindre och känns lagom stort jämfört med systerhotellet Cornelia Diamond, vilket uppskattas av många Skandinaver. Golfbanan som tillhör hotellet är Nick Faldo Golfklubb och som man hör på namnet är banan designad av Nick Faldo och är hans bidrag här i Belek.
Se dagspriser

Kaya Palazzo - Belek

Kaya Palazzo - Belek

Kaya Palazzo utstrålar modernitet och genomtänkt design och det känns lyxigt att bo här. Hotellet har Ultra All inclusive och du får känslan av att det där lilla extra ingår. Du möts redan vid ankomsten med en välkomstdrink och skulle det regna finns paraplyservice. Hotellet innefattar ett stort område med en gigantisk huvudpool och flera andra mindre pooler. Då hotellet har strandläge har man också byggt en saltvattenpool nära stranden och det finns specialpaviljonger att hyra.
Se dagspriser

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Sirene Belek Hotel. Det är här pinjerna står i all sin skönhet, det gröna är grönast och det hela blir till en dans med färger och havets inbjudande blånande ...
Sirene Belek Golf Hotel ligger på den kanske vackraste platsen i Beleks turistområde, ett paradis som får oss att känna magin i kustbandet. Belek är stjärneleven i den turkiska turistsatsningen - att bli bäst! Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14