Specialerbjudanden

GRUPP & KONFERENS


Ju mer vi är tillsammans ju gladare  blir vi!

Förena nytta med nöje. Inget får upp arbetsandan och teamkänsla på ett företag som att resa bort och jobba och i pauserna njuta av sol och bad. Ta företaget och kunderna med dig och ordna allt från stora konferenser till mindre workshops där gruppen lär känna varandra och byter kunskaper mellan varandra. Vi ordnar hotell med konferensfaciliteter efter ert behov. 
En gruppresa kan även innefatta en resa med föreningen, kompisgänget, skolklassen eller någon annan grupp?. Bland annat Turkiet är mycket känt för sin träningsläger dit många fotboll-och tennislag har hittat. Klimatet under vintern gör det ypperligt bra att lägga träningen vid medelhavet. Även andra sporter som simning, volleyboll och golf passar utmärkt runt Medelhavet. 

Hur än gruppen ser ut så skräddarsyr vi efter era önskemål och er budget.

Paketerbjudanden

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 4 898 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 4 998 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar