Specialerbjudanden

HOTEL MED VATTENRUTSCHKANA


När barnen får bestämma hotell ! 


När barnen väljer hotell så är det viktigaste kriteriet att hotellet ska ha minst en vattenrutschkana. Storlek, läge och vilket land hotellet ligger i överlåter dom gärna på de vuxna så länge det finns vattenrutschkana. 
Nu kan man välja mellan hotell som har stora vattenland till en enkel nedfart. För barnen ligger glädjen i att åka så mycket man orkar och storleken betyder mindre. En klar fördel med att åka till ett hotell en vanlig vattenrutschkana är att man ofta hinner åka mycket mer då det inte är allt för många barn i kön. 
Glöm inte att för barnen så är detta det som dom längtar till, berättar för sina vänner och ser mest fram emot på semestern. Det är lika bra att dra på badkläderna så snart ni ankommer hotellet. 

Mer detaljer om vattenrutschkanan och öppettider hittar man på varje enskild hotellsida under aktiviteter eller övrig information.
Paketerbjudanden

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 2 698 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 2 998 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar