Specialerbjudanden

MINDRE & SMÅ HOTELL


Personliga hotell med en familjär känsla 


Vissa hotell är lite mindre och är personliga med en mysig atmosfär. De som är riktigt små kallas även boutique hotell och gemensamt för dessa mindre hotell är att de har en stark personlighet och den intima storleken ger en skön atmosfär. Inredningen är ofta enkel, stilful och jordnära med små genomtänkta detaljer som ofta inte går i en glittrande stil. Läget i städer brukar vara centralt och nära till stadens centrum eller annan populär del av staden. 
Många gånger är det en familj som driver hotellet som gärna tar sig an sina gäster personligen och delar gärna med sig av tips och lokala smultronställen. 

Dessa hotellen är för dem som vill bo på ett lite mindre hotell men samtidigt vill behålla karaktär och kvalité med en harmonisk semesterkänsla.
Paketerbjudanden

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 2 598 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 2 998 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar