Specialerbjudanden

PRISVÄRDA HOTELL


Prisvärt betyder inte sämre. 

Då och då så finns hotell som omnämns som prisvärda och detta innebär precis som det låter att hotellet har ett bra pris. Dessa prisvärda hotell behöver inte ha låg standard för det. En generell tumregel är att många hotell som har samma klassificering ändå skiljer sig från varandra beroende på läge, inriktning, personal, antal faciliteter med mera. Prisvärda hotell kan ibland ha lite färre faciliteter och kanske ett så kallat enkelt All inclusive utbud men att hotellet i alla fall är ett bra alternativ och att man får möjligheten att hålla kostnaden nere lite grann. Många uppskattar prisvärda hotell då man får lite mer pengar över i semesterkassan och kan unna sig andra saker under resan istället 

För mer information om utbudet och klassificering av varje enskilt hotell finner man under hotellinformationen på respektive hotell.


Paketerbjudanden

Turkiet, Alanya

Alanya

Till Alanya har skandinaver rest i mer än 20 år och populäriteten håller i sig. Det är egentligen inte så konstigt för här finns den perfekta kombinationen av stad, strand, shopping, resturanger och nattliv samt kulturella sevärdheter. Dvs allt man kan önska sig för den bästa semestern i en av Turkiets vackraste turistorter. Det som gör Alanya extra omtyckt är att här blandas turismen med det lokala livet om vartannat. Vardagslivet fortsätter med barn som går i skolan, lokala marknader, små lokala caféer där man sitter och dricker te och spelar backgammon. Mitt i detta så går turister runt och tar del av staden på sitt sätt. Genom åren har man vant sig att så här ska det vara, detta är det moderna Alanya helt enkelt.

från 2 698 SEK

Turkiet, Side

Side

Side är en liten halvö som ligger mittemellan två långa stränder. Den lilla halvön har funnits sen romartiden och med2 000 års historia är Side en av Turkiets äldsta städer. Under antiken var Side ett handelscentrum och området är fullt av gamla kulturskatter, bland annat den gamla ringmuren och den bevarade romerska teatern. Här trängs antika tempelruiner sida vid sida med moderna kaféer, restauranger, barer och butiker. Biltrafik är förbjuden i stadens centrum och de flesta tar sig in till fots eller med buss till busstationen som finns 500 m utanför för stadsporten.

från 2 998 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar