OM OSS

Vilka är vi
Vi är ett privatägt resebolag som ligger under namnet NTS Norden Travel Services.
Nordcotours och Golfeen är två varumärken för Norden Travel Services AB och har Org nr: 556745-8475.

Nordcotuours:  Försäljning av dynamiska paketresor till olika länder och destinationer. Våra resor är baserade på hela veckor och vi har kontrakt med specifika flygbolag som flyger direkt till våra destinationer. Vi har resmål utan personal och resmål med traditionella reseledare på plats. 
 
Golfeen: Arrangerar golfresor till olika länder och resmål. Golfeen sätter ihop resan med fristående reguljär-och charterflyg och man kan välja olika reslängder beroende hur man önskar resa. Se www.golfeen.se

Vision och värderingar

Vår vision är att vara ett av nordens ledande resebolag och att våra resenärer känner att vi har fokus på dem. 
Vår värdering är att alla beslut som fattas alltid görs med resenären i blickfånget i den längsta mån det går.

Vårt datasystem 
Vårt datasystem tillhandahålls under ett strategiskt partnerskap av Vinet America och är vårt hjärta. Det är ett modernt bokningssystem som ständigt utvecklas med ny teknik för att göra det enklare och säkrare att boka resan på internet. Det är vår egen personal som arbetar tillsammans med Vinet Americas ingenjörer för att utveckla programmet och därför är samarbetet mycket nära med den personal som tillhandahåller informationen. Med tanke på detta ser vi snabbt när något nytt behövs eller när något behöver åtgärdas

Tryggt och säkerhet
För att du ska känna att det är säkert att göra en bokning, betalning eller utlämnande av en del uppgifter hos Nordcotours.se så använder vi oss av säkerhetsprotokollet SSL. Detta säkerhetsprotokoll ser till att informationen som skickas emellan din dator och företagets server vid ett köp alltid skyddas. Alltid när säkerhetsprotokollet används kan man se ett hänglås visas i sin webbläsare. Nordcotours sparar aldrig information om kreditkortsnummer.
Som krypteringsform vid elektronisk handel är SSL allmänt utbrett och betraktas som en mycket säker lösning.

Samarbetspartner
Vi använder lokala samarbetspartner i landet vi reser till för att vi vill att vårt partnerskap ska generera möjligheter till utveckling likaväl för oss som för det lokala området. Vi anser också att med lokala samarbetspartner får vi en djupare lokalkännedom och bredare kunskap om hur landet fungerar och det i sin tur bidrar till ett tryggare resande för våra resenärer. 

Vilka är våra medarbetare
Våra medarbetare har en bred kunskap inom det område de arbetar men även en unik special kompetens som gör att dom blir extra bra på sitt jobb. 
Vi blandar yngre medarbetare och äldre medarbetare för att kunna ta tillvara på lång erfarenhet från resebranschen blandat med nytänk och modern teknik. Det tror vi är framtiden.  
Det som är en röd tråd bland våra medarbetare är att dom har en positiv anda och alltid ser glaset halvfullt och inte halvtomt samt gillar att komma på kreativa lösningar för att företaget ska kunna växa. 
Vår personal arbetar i länder som vi reser till eller i Norden.

Jobba hos oss  
Vill du vara en del av vårt team för att du känner att du har lång erfarenhet från resebranschen, har en specifik kompetens som du tror kan hjälpa att utveckla företaget eller bara att du ser en framtid i resebranschen och är kreativ och brinner för en karriär så kan du skicka in din CV på engelska så behåller vi den i vår CV bank. Maila till info@nordcotours.se
I övrigt när vi söker specifika tjänster sätter vi ut en annons.  


Press och media 
Nedan kontaktinformation gäller endast för Press och journalister. Vår pressjour är vid oväntade händelser tillgänglig dygnet runt. 
Vi lämnar inte ut uppgifter eller kommentarer om enskilda personer av hänsyn till både inblandade och anhöriga samt att vi följer personuppgiftslagen. 

Telefonnummer för endast för Press:  

Alla övriga ärenden hänvisar vi till vårt callcenter på telefon 09391908 eller på mail info@nordcotours.se 
Befinner du dig i utlandet kontaktar du servicetelefonen lokalt på den destination du är.

Nyhetsbrev och sociala medier
Vi har nyhets brev som skickas ut regelbundet med tips och bra erbjudanden. Du registrerar dig på vår hemsida för att kunna ta del av nyhetsbreven.  Vi finns också på instagram och facebook för att inspirera och tipsa om våra resmål. 

 
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar