Gruppresor utomlands
Om du har frågor gällande gruppresor så måste du kontakta oss. Gruppresor kan inte bokas via hemsidan utan måste bokas via mail eller telefon.

Kontaktuppgifter:
Telefonbokning i Sverige        09391908       
Telefonbokning i Danmark      90991121 
 
   
 Mån-fre : 09:00-20:00
Lör-sön : 09:00-17:00
info@nordcotours.se

Genrell information
Då behovet är annorlunda vid gruppresor än vid vanliga resor finns det också andra regler och villkor. Alla grupper ser olika ut och har olika önskemål och behov och därför gör man speciella avtal direkt med Nordcotours. Dock gällande betalningsrutiner, depositioner och namnrapportering om man inte skriver något annat i offerten/avtalet, se villkor längre ned. 

Vanlig grupp
Vill du ordna en gruppresa till föreningen, kompisgänget, skolklassen eller någon annan grupp? Här skräddarsyr vi gruppresorna och skapar ett program utifrån ert önskemål och budget. Vill ni ha reseledare tillgänglig för bara er grupp så fixar vi det också. Ett specialprogram kan vara att man vill att vissa typer av utflykter ska ingå i resans pris.
  
Konferansresor 

Förena nytta med nöje. Inget får upp arbetsandan och teamkänsla på ett företag som att resa bort och jobba och i pauserna njuta av sol och bad. Ta företaget och kunderna med dig och ordna allt från stora konferanser till mindre workshops där gruppen lär känna varandra och byter kunskaper mellan varandra.
Vi ordnar hotell med konferansfaciliteter efter ert behov.
  
Träningsläger 
Turkiet är känt för att ha många fotboll-och tennislag som är på träningsläger. Klimatet under vintern gör det ypperligt bra att lägga träningen vid medelhavet. Även andra sporter som simning, volleyboll och golf passar utmärkt i Turkiet. Vi har samarbetspartners som har lång erfarenhet av sportarrangemang.

Gruppresevillkor 
Villkoren nedan gäller endast för gruppresor och är ett komplement till de allmänna villkoren för paketresor, som fortfarande gäller. De allmänna villkoren finns att läsa under fliken allmänna resevilkor samt viktigt att veta på hemsidan.

Rabatter
För att vara berättigad till grupprabatt måste man vara minst 20 personer som betalar ordinarie pris från prislistan och man måste bo på samma hotell under samma period. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden samt att extrabädd räknas ej in i gruppen vid uträknande av rabatten. 

Om gruppen har mellan 20-34 deltagare får varje resenär 2 % rabatt på resans grundpris.
Om gruppen har mellan 35-49 deltagare får en resenär 50 % rabatt och övriga får 5 % rabatt var på resans grundpris.
Om gruppen har 50 deltagare eller fler får en resenär fri resa som avser grundpriset, flygtillägg samt eventuella måltidstillägg, transfer som de flesta i gruppen har bokat in. Det gäller inte för enkelrumstillägg, av- och ombokningsskydd, reseförsäkring och övriga tilläggstjänster eller arrangemang som t ex golfspel eller konferenstillägg osv. Resterande i gruppen får 5 % rabatt var på resans grundpris.

Vänligen notera att under vissa perioder som t ex olika skollov, högtider och helgdagar kan villkoren ändras och beviljandet av grupprabatten beaktas vid resans tidpunk. Priset och rabatten justeras kontinuerligt och aktuellt pris och rabatt meddelas i samband med bokningen. Öppet köp och eventuella erbjudanden gäller ej för gruppresor. Eventuella beskattningar för friresor och grupprabatter ansvaras inte av Nordcotours.

Kontaktperson

Kontaktperson kan vara beställaren eller en speciell utsedd person med rätt att företräda beställaren gentemot arrangören i alla frågor avseende gruppresan. Kontaktpersonen ansvarar gentemot arrangören för de bokningsuppgifter som lämnas till arrangören samt att information om resan förmedlas till deltagarna i gruppresan. 

Deltagarlista

Namn på alla resenärer som ska delta i resan skall meddelas tillsammans med rumsfördelningen snarast, dock senast 14 dagar efter bokningstillfället (om inget annat avtalats). 

Tilläggstjänster

Med tilläggstjänster räknas alla tjänster utanför Norcotours ordinarie program. Serviceavgiften för tjänsten är 500 SEK per grupp. Återbetalning av serviceavgiften återbetalas ej vid avbokning av tjänst eller resa. 

Ändring av resa

Sker en ändring i bekräftat reseavtal som företas av resenären debiteras en kostnad i enlighet med de merkostnader som researrangören åsamkas, lägsta kostnaden är 500 SEK per person. Detta gäller även namnändringar.

Betalning av resan
Anmälningsavgiften är 2000 SEK per person, eventuellt av- och ombokningsskydd betalas tillsammans med anmälningsavgiften och ska vara tillhanda inom 7 dagar (om inget annat avtal träffats med Nordcotours) efter bokningstillfället. Senast 21 dagar före avresa ska hela resan vara slutbetald.

Avbokning av resan

Avbeställningsregler nedan gäller för grupper mellan 20-50 personer. Grupper med över 50 deltagare framgår av separat offert.

100 % av resan får avbokas utan kostnad senast 4 månader innan avresan.
Upp till 50 % av ursprunglig resa får avbokas utan kostnad senast 3 månader innan avresa.
Upp till 10 % av ursprungliga resor får avbokas utan kostnad senast 1 månad innan avresan.
Avbokningsregler gäller under förutsättning att övriga gruppdeltagare kvarstår.

Vid ytterligare avbokningar debiteras avbokningskostnad enligt följande:

Sker avbokning 4 till 2 månader innan avresa utgår en avbokningskostnad på 2000 SEK per person.
Sker avbokningen mindre än 2 månader, men mer än 1 månad före avresan är kostnaden för avbokningen 50 %, av resans totalpris per person, per avbokad resenär.
Sker avbokning mindre än 1 månad före avresan är kostnaden för avbokning 100 %.

Avbokning och återbetalning av tilläggsarrangemang som exempelvis golf, utflykter, hyrbil, fotbollsbiljetter, teaterbiljetter eller dylikt sker enligt särskilda villkor som meddelas vid bokningstillfället.
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar